18-12-2017 'Over kerst en nieuwjaar'

Bij ons staat de kerstboom al een weekje en we zijn bezig wat 'kaarten' te sturen want het is weer bijna het einde van het jaar! Mochten we u niet meer zien dan wensen we u alvast een fraaie witte kerst en een heel voorspoedig 2018! Wij zijn trouwens tussen kerst en oud&nieuw gewoon geopend maar wel met een klein team. Houdt u daar dus rekening me. Dankuwel en tot volgend jaar!

NIEUWS 8-12-2017 'Over evenementen en pick-ups'

We waren van de week bij onze klant CT Event Service om een aanvraag op te nemen voor het coaten van een speciale zuigwagen. Met deze zuigwagens reinigen ze namelijk het terrein na afloop van bijna alle evenementen in Nederland. Maar wat we ook zagen staan; de pick-ups die we alweer jaren geleden voor ze hebben voorzien van Turbo Liner. Kijk eens naar die laadbak; puntgaaf! Zegt genoeg, niet? ;)

NIEUWS 28-11-2017 'Over een nieuw leven voor een T4'

Opnieuw leven inblazen. Dat hebben we gedaan met deze Volkswagen Transporter T4.  Het stalen frame, de aluminium laadbak panelen, de wielkappen, de onderrand van de zijkanten en de voorkant tussen gril en bumper hebben we allemaal voorzien van 1,5 á 2 mm strak zwart kunststof met een robuust nevelstructuurtje. Kan weer voor de dag komen zou ik zeggen! De komende jaren steenslag- en onderhoudsvrij. In ieder geval op de plekken waar we hebben gecoat dan natuurlijk :)
 

NIEUWS 8-11-2017 'Over een slimme boxen en slimme bescherming'

Carrosseriebedrijf Econor, onze Belgische Turbo Liner® dealer of verdeler, zoals ze dat in Vlaanderen zo mooi zeggen, is niet alleen 'verdeler'van onze kunststof laadruimte bescherming maar tevens van het merk Smartbox!
Smartbox, een bedrijf wat in de Zeeuwse klei is geworteld, maakt een zeer lichtgewicht en dus energiebesparende laadbak die op bijna elke carrosserie past. Echt een aanrader dus als je van plan bent een bakwagen aan te schaffen. Maar als je een extra duurzame uitvoering wilt, dan moet je er dus een laten aanmeten bij Econor. Zij combineren Turbo Liner namelijk met Smartbox! Lichtgewicht én een slijtvaste laadvloer.

NIEUWS 31-10-2017 'Over een coating en compartimenten'

Onderstaande gecoate bestelwagen is een bijzondere. Er zijn namelijk naast de standaard vloerplaat en wandpanelen ook speciale compartimenten in betimmerd. De meest duidelijke is een lange lade die van voor naar achter het voertuig loopt. En hij loopt letterlijk op rolletjes want op de vloer liggen metalen cilinders waar de bak overheen glijdt. Superhandig deze bak voor lange gereedschappen die de klant ook daadwerkelijk gebruikt als hovenier zijnde. En met een laag coating eroverheen dan met je klaar voor de echte noeste arbeid! 

NIEUWS 17-10-2017 'Over een Defender en zijn laadbak'

We hebben er al een boel gedaan in het verleden maar toch zien we ze minder voorbij komen als andere pick-ups: De Landrover Defender. Een auto die ook wat minder wordt gebruikt als bedrijfswagen maar meer voor het terreinrijden. Hij ziet er daardoor ook lekker robuust uit. Een Turbo Liner laadbakbehandeling kan dus eigenlijk niet ontbreken. Dat vond de eigenaar van deze Defender dus ook. Zie hier het totale fotoalbum: https://goo.gl/TSUZHd

NIEUWS 9-10-2017 'Over een geslaagde expo'

Zo! Het blauwe tapijt is weer opgerold, de auto's zijn weer teruggebracht en de trussen van onze stand zijn weer netjes opgeborgen. Maar we kunnen terugkijken op de Bestelauto Expo 2017 als geslaagd! We hebben twee volle dagen ons stokpaardje, Turbo Liner®, in de spotlight kunnen zetten en alle bezoekers kunnen voorzien van repliek op de vragen die ze hadden over ons wonderlijke goedje. De bezoekers waren heel gericht dus dat was super maar volgend jaar mag het aantal iets omhoog wat ons betreft. Zie hier een kleine impressie: https://www.bestelauto-expo.nl/fotoalbum-2017/

NIEUWS 29-9-2017 'Over een beurs en vrijkaartjes'

Zoals je misschien al weet staan wij 4 en 5 oktober op de Bestelauto Expo. Een splinternieuw bedrijfswagen evenement! Wij staan er met een pick-up en een bestelwagen die we hebben behandeld met Turbo Liner. Wil je een kijke komen nemen? We hebben nog wat kaartjes over dus geef even een gil als je GRATIS en voor niets een bezoekje wilt brngen aan deze nieuwe beurs!

NIEUWS 20-9-2017 'Over MAN en Turbo Liner'

Jaaaa daar issie eindelijk! De MAN TGE! We hadden nog niet het genoegen gehad om deze nieuwe bestelwagen te mogen coaten. Nu is het eindelijk zo ver! We hebben er een half hoge uitvoering met dichte wanden van gemaakt. Naast dat het er superfraai uitziet geven we op deze behandeling een autoleven lang garantie! Deze laadruimte zal z'n MANnetje wel staan! Klik op de foto voor het hele album.

NIEUWS 11-9-2017 'Over Carshield en recordaantallen'

De zomer is altijd een druke tijd voor onze CarShield beschermfolie afdeling. Mensen gaan op vakantie en willen er dus voor zorgen dat ze geen steenslag oplopen door het vele touren of de achterbumper beschadigen met het continu in en uitladen van koffers. Terecht! Deze zomer was wel echt een record wat betreft beschermfolie. De hardlopers zijn de achterbumpers en deurdorpels in transparante uitvoering die door de klant zelf wordt geplakt. Maar af en toe zit er ook een klant tussen die lekker averechts matzwarte folie door ons laat plakken :)

NIEUWS 31-8-2017 'Over strandweer en brandweer'

De afgelopen dagen hebben we tussen de regen door prachtig strandweer gehad. En iedereen die naar het strand gaat wil zich veilig voelen. En daar komt onder andere de brandweer bij kijken. Die staan dus ook t.a.t. klaar met specialistische wagens. Een klant van ons levert deze specialistische pick-ups en voordat er de nodige apparatuur ingebouwd wordt bekleden wij voor hun de laadbak van deze auto's met onze duurzame Turbo Liner kunststof coating. Mooie samenwerking!

NIEUWS 16-8-2017 'Over bedliners en bedslides'

We hebben een wat oudere klant die nog een hoop werk verzet met z'n pick-up maar vind het wat onhandig om tijdens het in- en uitladen de hele truckbed in te kruipen. En aangezien gemak de mens dient hebben wij voor deze meneer, na het aanbrengen van een Turbo Liner kunststof coating, een Bedslide gemonteerd. Een plateau dat je met gemak in en uit de laadbak kan schuiven. Super handig!

NIEUWS 7-8-2017 'Over stylebars en soortgelijke wagens'

Voor de Opel Vivaro, Renault Trafic, Nissan Primastar en Fiat Talento hebben we nu nieuwe Misutonida® stylebars. Om precies te zijn: een klassieke en een hoge bull bar / push bar, een ovale sidebar en een ronde sidebar met opstapjes. Allemaal leverbaar in sportief chroom of stoer zwart gepoedercoat voor dezelfde prijs. Voor meer info; stuur ons gerust een mailtje naar verkoop@kcnautomotive.nl en dan mailen we je de catalogus.

NIEUWS 26-7-2017 'Over kwaliteit en kasten'

Slagerij van Tilburg levert alleen kwaliteitsvlees. Niet zo gek dus dat ze die kwaliteit ook doorvoeren naar hun transport en hygiëne. Het summum daarin is een volledige Turbo Liner behandeling. In dit geval een volledige betimmering met hoge wielkasten (om een extra vloer op te leggen), coating van vloer tot plafond en afgewerkt met een waterkering en een dubbele waterafvoer om grondig uit te kunnen spuiten. Naadloos, waterdicht, slijtvast, stootvast, krasvast en bestand tegen alle soorten chemicaliën. Bekijk het hier:https://goo.gl/zWF3rf​

NIEUWS 14-7-2017 'Over bedrijfswagens en BBQ's'

Op donderdag 20 juli a.s. organiseert automotions tigchelaar een BBQ voor haar zakelijke relaties. Tijdens deze avond presenteren ze hun complete Ford bedrijfswagengamma. Zo staan er meerdere demonstratieauto's waaronder een vette Ford Ranger. Wij hebben deze voorzien van een Turbo Liner laadbak coating én een Pace Edwards roll cover. Dus ben je bekend met Tigchelaar en je wilt wel eens zo'n fraai bepantserde pick-up bewonderen? Dit is je kans!

NIEUWS 6-7-2017 'Over stylebars en poedercoaten'

Vanaf heden zijn alle bullbars, sidebars, rollbars, etc. ook in het zwart te krijgen! Mocht chroom toch niet helemaal uw smaak zijn of past het simpelweg niet bij uw auto dan poedercoaten we de stylebar gewoon zwart zonder dat daar een meerprijs voor wordt gerekend! 

NIEUWS 23-6-2017 'Over Bloemisten en Bedrijfswagens'

Afgelopen week heeft er een groot congres plaatsgevonden van de VBW (Vereniging Bloem Winkeliers). Hier bij waren meerdere sprekers aanwezig die allerhande aspecten uit de bloemistenbranche bespraken. Voor Renault was er tevens ruimte om hun Trafic en Kangoo te laten zien. Bij uitstek geschikte bestelauto's voor bloemisten. Op het congres preikten dan ook een fraai beletterde Trafic met daarin onze Turbo Liner coating én werd er zelfs een Kangoo verloot onder de bloemisten en uiteraard zat daar ook een half hoge Turb Liner behandeling in.

NIEUWS 15-6-2017 'Over sjorogen en vloerschelpen'

Wist u dat u bij het bestellen van een HEBIC vloerplaat de keuze krijgt of u de af-fabriek sjorogen/haken wilt behouden of niet? Als u het niet wilt krijgt u gewoon een massieve vloerplaat maar als u de vloerhaken wel wilt aanhouden krijgt u een vloerplaat met gaten die op de juiste positie zijn gefreesd. En om het geheel superdelux af te werken krijgt u ook nog eens voor elk gat een exclusieve Hebic vloerschelp mee. Met deze schelp kunt u de vloer weer glad afwerken als u de vloerhaken niet gebruikt. Wilt u de vloerhaken wel gebruiken? Dan opent u de schelp gewoon weer. Mooi systeem he?

NIEUWS 29-5-2017 'Over bestelauto's en expo's'

We doen mee met de Bestelauto Expo 2017. We hebben besloten dit jaar niet mee te doen aan de BedrijfswagenRai (wat tegenwoordig de MobiliteitsRai heet). We hebben gekozen voor een kleinere beurs maar wel een stuk meer gericht aan onze doelgroep: Bestelauto's dus! Het duurt nog even maar je kan alvast bekijken wie er nog meer staan op dit nieuwe evenement www.bestelautoexpo.nl 

NIEUWS 22-5-2017 'Over inpakken en afplakken'

Het is een beetje langzaam wat nieuws betreft maar qua werk hebben we niets te klagen. Zo is er een continue stroom van picku-ups die ons bedrijf in- en uitgaan. Er komen bijna wel elke dag pick-ups binnen, die pakken we dan helemaal in en plakken we zorgvuldig af (zie de foto). Dan wordt de laadbak gecoat en wordt de auto weer weggebracht. Het hele in- en afplakken vergt eigenlijk nog de meeste tijd :)

NIEUWS 2-5-2017 'Over de nieuwe Crafter en de MAN TGE'

De MAN TGE en de nieuwe VW Crafter zijn nu écht de markt op. We hebben er afgelopen weken al meerdere mogen betimmeren met Hebic en coaten met Turbo Liner! Wat een fijne en ruime wagens. We hebben een fotoreportage online gezet van een betimmerde en gecoate versie, zie hier: https://goo.gl/QBEID6

NIEUWS 7-4-2017 'Over Isuzu en stijl'

De Isuzu D-Max staat bekend als een robuust werkpaard. En dat is het natuurlijk ook maar dat betekent niet dat je hem niet wat kan pimpen. Onze fabrikant Misutonida heeft namelijk nieuwe roll bars, nu ook leverbaar in stijlvol zwart . En als je dan toch bezig bent kan je net zo goed even kijken wat we te bieden hebben aan sidebars (met handige opstapjes) en bull bars (sportieve voorbumper bescherming). Kortom genoeg fraais om je nieuwe Isuzu mee te upgraden!

NIEUWS 20-3-2017 'Over geel en grijs'

We mochten weer een aantal gele Volkswagen Amaroks voorzien van een Turbo Liner behandeling. Maar in plaats van dat we de laadbak zwart spuiten wil deze klant steevast een grijze coating! Normaal gesproken doen we die kleur enkel in bestelwagens om het licht te houden. Bij pick-ups raden we het vaak af maar deze gemeenteauto's zien er stiekem toch altijd weer gaaf uit!

NIEUWS 10-3-2017 'Over stangen en spannen'

Veel klanten bestellen rails bij hun vloer- en wandpanelen. Dat is hartstikke handig natuurlijk maar vaak worden er enkel sjorogen ingeklikt om zo met spanbanden iets vast te zetten. Heel veel mensen weten niet dat je ook veerstangen in kan zetten. Deze stangen zorgen er voor dat de lading tegen wordt gehouden. En aangezien ze tot wel 50 cm uit kunnen schuiven is de breedte van de wagen geen belemmering! Ze zijn zowel horizontaal als verticaal in de wagen te zetten. Gemakkelijk en flexibel.  Een echte aanrader dus.

NIEUWS 28-2-2017 'Over open laadbakken'

We kregen van de week weer een paar mooie open Iveco laadbakken binnen om te coaten. Naast pick-ups en bestelwagens zijn dit soort open laadbakken wel de meest voorkomende wagens die we behandelen met onze Turbo Liner coatings. Perfect voor gemeentewerken, groenvoorziening, infratechniek en uiteraard nog veel meer. Het verschilt per klant of er alleen de vloer of ook de wanden gecoat worden. Bekijk hier meer foto's van deze behandeling waar enkel de vloer een beschermende laag heeft gekregen.

NIEUWS 13-2-2017 'Over kunststof wandpanelen en recycling'

We merken dat we steeds meer kunststof 'C2C' wandpanelen verkopen. Deze wandpanelen worden meer en meer besteld omdat ze licht in gewicht zijn, wat uiteindelijk in brandstof scheelt. Tevens zijn ze ook licht in kleur en dat is lekker als je de laadruimte van je bestelwagen gebruikt als werkplaats. Deze platen doen ook niet onder voor houten betimmering want ze zijn erg sterk en makkelijk schoon te houden. Als klap op de vuurpijl zijn ze ook nog eens C2C (cradle to cradle). Dit betekent dat ze recyclebaar zijn. Het overtollige plaatmateriaal wordt versmolten en weer gebruikt voor andere producten. Milieuvriendelijk dus!

NIEUWS 3-2-2017 'Over Landcruisers en zijlijnen'

Het had nogal wat voeten in de aarde deze Landcruiser. De zijkanten waren al niet helemaal mooi meer dus er moest het een en ander aan roest worden behandeld, oud plamuur weggehaald worden, geschuurd, nieuw plamuur worden gesmeerd, nog meer geschuurd. Maar uiteindelijk was de basis dan klaar. En toen moest er natuurlijk een mooie zijlijn bepaald worden en alle andere delen worden afgeplakt! Maar in de spuitcabine werd al duidelijk dat deze 4x4 bak een hele vette look ging krijgen door onze zwarte Turbo Liner coating. En niet te vergeten goed beschermd for years to come :)


 

NIEUWS 23-1-2017 'Over nieuwe style bars en een nieuwe Amarok'

Najaaa nieuw issie niet echt. Afgezien van wat kleine veranderingen is de Amarok nog zo goed als hetzelfde. Maar dta mag de pret niet drukken WANT we hebben een mooie catalogus nieuwe style bars. Van vier verschillende bull bars (ook zwarte) tot allerhande side bars en side steps. Ook zijn de roll bars weer aanwezig, deze keer zelfs met een designer roll bar. Download hier de catalogus en geef ons een gil als je geinteresseerd bent.


 

NIEUWS 2-1-2017 'Over een goed begin en een duurzame klant'

ROTEB Lease, de wagenparkbeheerder van de gemeente Rotterdam, is een klant van het eerste uur. Ze hadden al vroeg in de gaten dat duurzaamheid de toekomst is en kiezen dus standaard voor laadruimtebescherming in de vorm van naadloos gespoten kunststof coating. Zo mochten we vandaag, de eerste werkdag van 2017, alweer een viertal, met Turbo Liner behandelde Ford Transit Customs uitleveren. Een lage uitvoering die de vloer en wielkast 'hufterproof' beschermd. Een mooi begin dus! (klik op de foto om het hele fotoalbum te bekijken)

NIEUWS 23-12-2016 'Over kerst en kado's'

Mocht u dit jaar ook klant zijn geweest dan komt er een bedankje naar u toe deze week. We hebben namelijk dit jaar niet alleen kerstkaarten verstuurd maar ook nog wat lekkers naar al onze klanten :)
En als u geen kaart heeft ontvangen dan willen wij u bij deze toch hele fijne feestdagen en een gezond 2017 wensen!

NIEUWS 19-12-2016 'Over crafters en coatings'

Soms moet je gewoon even laten zien wat voor mooie dingen je maakt. Zo ook deze net opgeleverde VW Crafter met een hebic betimmering en een Turbo Liner coating.
Uiteraard is deze combinatie een bewezen succes en is dit één van de meest verkochte behandelingen. Maar deze Crafter stond er zo mooi bij dat er even een paar kiekjes van gemaakt moesten worden. Klik op de foto om het fotoalbum te zien.

NIEUWS 30-11-2016 'Over cadeautjes en folie'

Wij kwamen er achter dat onze CarShield lakbeschermende folie voor achterbumpers, vaak cadeau wordt gedaan. Dat is natuurlijk alleraardigst maar vaak moet de gever dan alle informatie over de auto van de krijger eerst opvragen. En dan is eigenlijk de verrassing er al een beetje vanaf! Daarom hebben we nu een cadeaubon in het leven geroepen! Die kun je dus bestellen ongeacht voor welk model auto er uiteindelijk een folie wordt besteld. Dus, zoek je toevallig nog wat voor de feestdagen? :)


 

NIEUWS 08-11-2016 'Over stylebars en Talento's'

Ons vorige nieuwtje ging toevallig ook over een bedrijfswagen van Fiat. Tja, dat krijg je als je mooie nieuwe wagens op de markt brengt en jij daar bijpassende mooie spullen voor kunt leveren :)
Naast laadruimtebetimmering van Hebic en coating van Turbo Liner voor de Talento heeft onze Italiaanse fabrikant Misutonida luxe RVS style bars ontwikkeld. Het gaat om 2 maten bull bars, side bars, side protection en side steps. Klik op de afbeelding voor de catalogus en schroom niet even contact op te nemen voor meer informatie. Misutonida staat voor de hoogst haalbare kwaliteit qua style bars in de EU.

19-10-2016 'Over Fiats en Fullbacks'

Daar is hij dan eindelijk! Whoohoo! De nieuwe pick-up van FIat! We zaten al even te wachten wanneer de eerste binnen zou komen voor een laadbakbehandeling.
Maar nu is het dan eindelijk zo ver. Mooie auto en de laadbak ziet er met een Turbo Liner ook helemaal strak uit natuurlijk! Klik op de foto voor meer foto's. Hopelijk is dit de eerste van velen die we mogen doen.

7-10-2016 'Over laadruimtes en zwarte coating'

Donkere foto? Valt mee! Het is namelijk een laadruimte met een zwarte coating! Normaliter gebruiken we grijs (battleship grey) voor laadruimtes. Dat houd je laadruimte nog lekker licht om in te kunnen werken. Een enkele keer maken we een witte laadruimte voor een frissere uitstraling en om goed vuil te kunnen detecteren (belangrijk voor bedrijven die met verse producten werken). Maar zwart komt echter weinig voor. Dat gebruiken we als standaard voor pick-ups. Toch hebben we al meerdere bestelauto's gitzwart mogen coaten. Puur omdat sommige klanten het mooi vinden! En waarom ook niet? Het staat ook best gaaf!


 

19-09-2016 'Over video's en coatings'

We hebben niet zo lang geleden een klein camera'tje aangeschaft omdat we het leuk vonden om naast foto's ook eens een videootje te maken. Zo gezegd zo gedaan! Filmen en fotograferen tijdens de coatingwerkzaamheden zelf is nogal lastig omdat je vaak zit met de nevel van het spuitpistool. Als dat op je lens komt, komt het er niet snel meer vanaf. Onze coating hecht nogal goed namelijk :)
Maar als de camera op een afstandje staat en je zoomt wat in gaat het wel. Het zoomwerk haalt wel wat kwaliteit van het filmpje maar zo heb je in ieder geval een idee. Dit is het eerste probeersel dus verwacht binnenkort meer maar vooral ook betere filmpjes.

NIEUWS 5-09-2016 'Over coatings en huiven'

Vorige week een mooie witte Isuzu mogen voorzien van een Turbo Liner laadbak coating en een bijpassende witte huif. Op deze manier is zowel de laadbak helemaal hufterproef en naadloos beschermd tegen vuil en water maar ook tegen beschadigingen van de lading. En er kan een hoop lading in want met een huif / hardcover op de laadbak heb je bijna net zoveel laadruimte als een kleine bestelauto! Dit is dus nu wat je noemt een echt strakke, duurzame werkwagen! Klik hier voor meer foto's: http://goo.gl/SCla7B​

15-08-2016 'Over bestelwagens en plafonds

We zijn al een tijdje bezig om plafonds te maken voor grote bedrijfswagens. Zo zijn plafonds in een kunststof en berken fineer uitvoering voor merken als Renault, Opel en Nissan al verkrijgbaar. Maar nu zijn ook de Mercedes-Benz Vito en Sprinter aan de beurt. We hebben vandaag met succes deze 2 modellen voorzien van plafonds in combinatie met wanden. Het resultaat mag er wezen: https://goo.gl/szfXmU


 

NIEUWS 1-08-2016 'Over laadvloeren en gesloten carrosseriën'

Ja het is waar dat het meerendeel van de wagens die we beschermen met een Turbo Liner coating, pick-ups en bestelwagens zijn. Maar vergeet niet dat we ook veel open laadbakken, bakwagens, vrachtwagens, en zelf kippers voorzien van een kunststof coating! Hier wat foto's van 1 van de laadvloeren die we deze maand mogen doen voor een serie van 11 gesloten Volvo carosseriën: https://goo.gl/LXEnTe 

NIEUWS 21-07-2016 'Over complete make-overs'

We hebben onze nieuwe Vlaamse klant Econor mogen bewijzen van de kracht van Hebic + Turbo Liner. Deze oude gestripte Mercedes hebben we dus dus helemaal mogen betimmeren en coaten en het resultaat mag er wezen! Een laadruimte die voor de rest van het autoleven mee kan, makkelijk schoon te maken is en tegen een stootje kan. Een geslaagde make-over kunnen we dus wel stellen! Zie hier de VOOR én NA:

NIEUWS 5-07-2016 'Over brochures en accessoires'

De nieuwe Renault Pro+ brochure is uit. Dat is de accessoire catalogus voor Renault bedrijfswagens. Dat is goed nieuws want onze merken Hebic en Turbo Liner staan er vanaf nu in! Het is dus goed mogelijk dat als u een nieuwe Kangoo, Trafic of Master gaat bestellen, u deze brochure voor uw neus krijgt. Wij raden dan uiteraard even aan om onze goed geillustreerde pagina's even te checken ;)

NIEUWS 17-06-2016 'Over trekkers en opleggers'

JA! EINDELIJK! DAAR ISSIE! Onze eigen auto ambulance! Gisteren opgehaald bij Renault Trucks! Vanaf NU gaat onze haal- en brengservice dus van start!

In tegenstelling tot onze losse vloer- en wandpanelen moeten wij het coaten in een van onze spuitcabines uitvoeren. De auto moet dus naar Zevenhuizen, en heel soms kan dat nog wel eens lastig zijn...we hebben genoeg redenen gehoord waarom klanten niet naar ons konden komen om hun laadruimte te laten behandelen MAAR...Dat is nu voorbij! Want vanaf nu komen we door heel Nederland uw pick-up of bestelwagen ophalen én weer terugbrengen! Mocht u de auto nou toch zelf komen brengen, dan krijgt u daar natuurlijk korting op! Kijk nu op www.turboliner.nl voor het coaten van de laadruimte van uw auto.

NIEUWS 09-06-2016 'Over Renault en hun sportieve genen'

Als officiele leverancier voor Renault Nederland zijn we gevraagd om hun showmodel van de Renault Trafic Formula Edition te voorzien van een exclusieve laadruimtebescherming. De Formula Edition is een te gekke luxe en sportieve uitvoering van de Trafic; hoogglans voorspoiler, sportieve striping, led verlichting, decoratieve inlays, lichtgewicht wielen, lederen bekleding, speciale dakrails, gegraveerde sidesteps en een superzuinige TwinTurbo dieselmotor.
Als extra optie valt er aan het bovenstaande nu dus ook een laadruimtebescherming toe te voegen. Grijze berken wandpanelen waar het Formula Edition logo zit ingefreesd en een lage (laadvloer + wielkasten) donkergrijze Turbo Liner coating behandeling. Perfecte combinatie met de rest van dit stoere vehikel!

NIEUWS 03-06-2016 'Over bescherming en styling'

Style bars. We hebben ze al eeuwen in ons assortiment. Van bull bars tot roll bars en van side bars tot side steps. En ook nog eens de beste; van het geronommeerde Europese merk Misutonida. Hier een overzichtje van Misutonida stylebars die sinds begin van dit jaar zijn uitgekomen:
28.04.2016 Kia Sportage 2016
20.04.2016 Peugeot Partner 2016
14.04.2016 Toyota Rav4/Hybrid 2016
30.03.2016 Nissan Navara NP 300 2016 
03.03.2016 Volkswagen Caddy 2015
18.02.2016 Jeep Renegade Trailhawk 2014
09.02.2016 Ford Ranger D.C. 2016 
03.02.2016 Fiat 500 X 2015
20.01.2016 Citroën Berlingo 2015
13.01.2016 Renault Kadjar 2015

NIEUWS 26-05-2016 'Over dieren en ambulances'

Noord Holland Inbouw maakt van deze ‪‎Iveco‬ een 'state of the art' ambulance. Maar alvorens er ingebouwdd gaat worden hebben wij de wagen eerst behandeld met een half hoge polyurea coating van Turbo Liner zodat er een duurzame, naadloze, waterdichte bak ontstaat die men met gemak kan schoonmaken. Bekijk hier het resultaat.
Wij zijn trouwens al jaar en dag donateur van Stichting DierenLot om zo dieremabulances door heel Nederland te supporten maar ook de regionale dierenambulances kunnen uw steun gebruiken. 

NIEUWS 18-05-2016 'Over een haal- en brengservice'

Bij deze een 'sneak preview' van onze nieuwe Renault trekker + oplegger.
Hij staat op het moment nog bij BE-Combi om de laatste puntjes op de i te zetten maar daarna gaan we ermee 'het land in'. Want op het moment dat u uw bestelwagen of pick-up door ons wilt laten behandelen met Turbo Liner bieden wij een haal- en brengservice door heel Nederland! Wilt u hier mee over weten? Mail ons gerust.

NIEUWS 10-05-2016 'Over caddy's en coating'

De combinatie Hebic wand- en vloerpanelen + een Turbo Liner coating behandeling blijkt keer op keer weer perfect. Ook nu weer. En in dit geval hebben we er extra sleufgaten in gefreesd voor makkelijke ladingzekering (goedkoper, mooier en veiliger als lat-om-lat). Check de fotoreportage van deze Jumpy HIER.

NIEUWS 2-05-2016 'Over roll covers en fifthweel opleggers'

Een ‪Fifthwheel‬ is een voor Nederland vrij nieuw type BE-‎oplegger‬ achter een‪ ‎pickup‬ waarmee u uw netto laadvermogen verhoogd dmv een ‪‎koppelschotel‬ en de laadbak bruikbaar blijft! Dat is handig maar hoe zit het met een roll cover? Met onze Bedlocker Electric is dat geen probleem, want die wordt bediend met een ‪‎afstandbediening‬. Dus wil je op ‪‎vakantie‬ deze zomer met een Fifth wheel ‪‎camper‬ en de ‪bagage‬ in de laadbak kwijt kunnen? Geen probleem:

NIEUWS 26-04-2016 'Over de NP300 en Turbo Liner coating'

De nieuwe ‪‎Navara‬ ‪‎NP300‬ is uit en ook daar misstaat onze gespoten laadbak bescherming niet bij! Turbo Liner: Faster, stronger, better! Klik hier voor een kleine fotoreportage.
PS: Op de foto's heeft het net geregend maar dat dat maakt niet uit want onze Turbo Linder behandelingen zijn helemaal waterdicht.

NIEUWS 15-04-2016 'Over Edwin en een nieuw avontuur'

Na 4,5 jaar met heel veel plezier bij KCN te hebben gewerkt, neemt ons hoofd Verkoop, Edwin Romijn per 1 mei afscheid van KCN om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Bos V8 Supercars. Hier zal hij zich gaan bezig houden met de import en export van onderdelen van Ford Pick-ups. Edwin: "Het is een weloverwogen, maar lastige keuze geweest. KCN heb ik altijd een mooie werkplek gevonden: fijne collega's, gave projecten voor interessante klanten en een werksfeer waarin er ruimte was voor ontwikkeling en nieuwe ideeën." Wij wensen Ed dan ook heel veel succes en plezier met zijn nieuwe baan!