Carshield® lakbeschermingsfolie, een glasheldere op maat gesneden PU folie, is dé ultieme oplossing voor het jarenlang beschermen van de schade gevoelige delen van uw auto. Door de permanente hechting van de folie aan de lak en de nagenoeg naadloze afwerking zorgt Carshield® voor een optimale bescherming tegen steenslag en krassen.

Een Carshield® lakbeschermingsfolie behandeling wordt uitgevoerd door specialisten die ruimschoots ervaring hebben met het plotten en aanbrengen van deze unieke flexibele lakbeschermingsfolie. De folie gaat steenslag actief tegen, is slag- en scheurvast en gaat vele jaren mee. Aan Carshield® lakbeschermingsfolie zult u nog jarenlang plezier beleven.

Doordat de te behandelen delen vooraf met de computer op maat worden gesneden kan een Carshield® behandeling binnen enkele uren of een dag worden uitgevoerd. De lakbeschermingsfolie heeft wel ca. 72 uur nodig om zich te zetten desondanks kan uw wagen/motor(fiets) direct na behandeling worden ingezet.

 
    
 
 

Pace Edwards® werd opgericht in de overtuiging dat er een betere en gemakkelijkere manier moest zijn om uw persoonlijke spullen in de laadbak beter te beveiligen en te beschermen.

Met de Jack Rabbit®, Full Metal Jack Rabbit® en de Bedlocker® roll covers van Pace Edwards kunt op een simpele en gemakkelijke manier uw lading afschermen voor invloeden van buitenaf.
Doormiddel van een snelle montage en diverse accessoires is een Pace Edwards® roll cover dé ultieme afdekking voor uw pick-up.

Pace Edwards® roll covers zijn zeer snel te (de)monteren en kunnen op bijna ieder gewenst moment vast gezet worden. De deksels kunnen op een zeer eenvoudige en makkelijke manier om de 30cm vastgezet worden (de Bedlocker zelfs op ieder gewenst punt).

 
    
 

Misutonida® is reeds 25 jaar een gerenomeerde producent van 4x4 accessoires zoals Bullbars, Sidebars, Rearbars, Rollbars en Sidesteps voor de meest uiteenlopende Europese automodellen. Deze Stylebars worden geleverd in een diameter van 63 mm of 76mm. Alle Misutonida® producten worden gemaakt uit RVS waardoor de milieuomstandigheden en weersinvloeden weinig gevolgen hebben op de technische en optische kwaliteit.

Alle Misutonida style bars zijn voorzien van originele bevestigingspunten voor montage aan het chassis van uw auto. Hierdoor worden de side bars degelijk aan uw auto bevestigd en is de montage redelijk simpel. Met de style bars van Misutonida geeft u uw auto een sportief uiterlijk en tegelijkertijd beschermd u uw auto tegen kleine beschadigingen. De ultieme combinatie.