NIEUWS 21-07-2016 'Over complete make-overs'

We hebben onze nieuwe Vlaamse klant Econor mogen bewijzen van de kracht van Hebic + Turbo Liner. Deze oude gestripte Mercedes hebben we dus dus helemaal mogen betimmeren en coaten en het resultaat mag er wezen! Een laadruimte die voor de rest van het autoleven mee kan, makkelijk schoon te maken is en tegen een stootje kan. Een geslaagde make-over kunnen we dus wel stellen! Zie hier de VOOR én NA:

NIEUWS 5-07-2016 'Over brochures en accessoires'

De nieuwe Renault Pro+ brochure is uit. Dat is de accessoire catalogus voor Renault bedrijfswagens. Dat is goed nieuws want onze merken Hebic en Turbo Liner staan er vanaf nu in! Het is dus goed mogelijk dat als u een nieuwe Kangoo, Trafic of Master gaat bestellen, u deze brochure voor uw neus krijgt. Wij raden dan uiteraard even aan om onze goed geillustreerde pagina's even te checken ;)

NIEUWS 17-06-2016 'Over trekkers en opleggers'

JA! EINDELIJK! DAAR ISSIE! Onze eigen auto ambulance! Gisteren opgehaald bij Renault Trucks! Vanaf NU gaat onze haal- en brengservice dus van start!

In tegenstelling tot onze losse vloer- en wandpanelen moeten wij het coaten in een van onze spuitcabines uitvoeren. De auto moet dus naar Zevenhuizen, en heel soms kan dat nog wel eens lastig zijn...we hebben genoeg redenen gehoord waarom klanten niet naar ons konden komen om hun laadruimte te laten behandelen MAAR...Dat is nu voorbij! Want vanaf nu komen we door heel Nederland uw pick-up of bestelwagen ophalen én weer terugbrengen! Mocht u de auto nou toch zelf komen brengen, dan krijgt u daar natuurlijk korting op! Kijk nu op www.turboliner.nl voor het coaten van de laadruimte van uw auto.

NIEUWS 09-06-2016 'Over Renault en hun sportieve genen'

Als officiele leverancier voor Renault Nederland zijn we gevraagd om hun showmodel van de Renault Trafic Formula Edition te voorzien van een exclusieve laadruimtebescherming. De Formula Edition is een te gekke luxe en sportieve uitvoering van de Trafic; hoogglans voorspoiler, sportieve striping, led verlichting, decoratieve inlays, lichtgewicht wielen, lederen bekleding, speciale dakrails, gegraveerde sidesteps en een superzuinige TwinTurbo dieselmotor.
Als extra optie valt er aan het bovenstaande nu dus ook een laadruimtebescherming toe te voegen. Grijze berken wandpanelen waar het Formula Edition logo zit ingefreesd en een lage (laadvloer + wielkasten) donkergrijze Turbo Liner coating behandeling. Perfecte combinatie met de rest van dit stoere vehikel!

NIEUWS 03-06-2016 'Over bescherming en styling'

Style bars. We hebben ze al eeuwen in ons assortiment. Van bull bars tot roll bars en van side bars tot side steps. En ook nog eens de beste; van het geronommeerde Europese merk Misutonida. Hier een overzichtje van Misutonida stylebars die sinds begin van dit jaar zijn uitgekomen:
28.04.2016 Kia Sportage 2016
20.04.2016 Peugeot Partner 2016
14.04.2016 Toyota Rav4/Hybrid 2016
30.03.2016 Nissan Navara NP 300 2016 
03.03.2016 Volkswagen Caddy 2015
18.02.2016 Jeep Renegade Trailhawk 2014
09.02.2016 Ford Ranger D.C. 2016 
03.02.2016 Fiat 500 X 2015
20.01.2016 Citroën Berlingo 2015
13.01.2016 Renault Kadjar 2015

NIEUWS 26-05-2016 'Over dieren en ambulances'

Noord Holland Inbouw maakt van deze ‪‎Iveco‬ een 'state of the art' ambulance. Maar alvorens er ingebouwdd gaat worden hebben wij de wagen eerst behandeld met een half hoge polyurea coating van Turbo Liner zodat er een duurzame, naadloze, waterdichte bak ontstaat die men met gemak kan schoonmaken. Bekijk hier het resultaat.
Wij zijn trouwens al jaar en dag donateur van Stichting DierenLot om zo dieremabulances door heel Nederland te supporten maar ook de regionale dierenambulances kunnen uw steun gebruiken. 

NIEUWS 18-05-2016 'Over een haal- en brengservice'

Bij deze een 'sneak preview' van onze nieuwe Renault trekker + oplegger.
Hij staat op het moment nog bij BE-Combi om de laatste puntjes op de i te zetten maar daarna gaan we ermee 'het land in'. Want op het moment dat u uw bestelwagen of pick-up door ons wilt laten behandelen met Turbo Liner bieden wij een haal- en brengservice door heel Nederland! Wilt u hier mee over weten? Mail ons gerust.

NIEUWS 10-05-2016 'Over caddy's en coating'

De combinatie Hebic wand- en vloerpanelen + een Turbo Liner coating behandeling blijkt keer op keer weer perfect. Ook nu weer. En in dit geval hebben we er extra sleufgaten in gefreesd voor makkelijke ladingzekering (goedkoper, mooier en veiliger als lat-om-lat). Check de fotoreportage van deze Jumpy HIER.

NIEUWS 2-05-2016 'Over roll covers en fifthweel opleggers'

Een ‪Fifthwheel‬ is een voor Nederland vrij nieuw type BE-‎oplegger‬ achter een‪ ‎pickup‬ waarmee u uw netto laadvermogen verhoogd dmv een ‪‎koppelschotel‬ en de laadbak bruikbaar blijft! Dat is handig maar hoe zit het met een roll cover? Met onze Bedlocker Electric is dat geen probleem, want die wordt bediend met een ‪‎afstandbediening‬. Dus wil je op ‪‎vakantie‬ deze zomer met een Fifth wheel ‪‎camper‬ en de ‪bagage‬ in de laadbak kwijt kunnen? Geen probleem:

NIEUWS 26-04-2016 'Over de NP300 en Turbo Liner coating'

De nieuwe ‪‎Navara‬ ‪‎NP300‬ is uit en ook daar misstaat onze gespoten laadbak bescherming niet bij! Turbo Liner: Faster, stronger, better! Klik hier voor een kleine fotoreportage.
PS: Op de foto's heeft het net geregend maar dat dat maakt niet uit want onze Turbo Linder behandelingen zijn helemaal waterdicht.

NIEUWS 15-04-2016 'Over Edwin en een nieuw avontuur'

Na 4,5 jaar met heel veel plezier bij KCN te hebben gewerkt, neemt ons hoofd Verkoop, Edwin Romijn per 1 mei afscheid van KCN om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Bos V8 Supercars. Hier zal hij zich gaan bezig houden met de import en export van onderdelen van Ford Pick-ups. Edwin: "Het is een weloverwogen, maar lastige keuze geweest. KCN heb ik altijd een mooie werkplek gevonden: fijne collega's, gave projecten voor interessante klanten en een werksfeer waarin er ruimte was voor ontwikkeling en nieuwe ideeën." Wij wensen Ed dan ook heel veel succes en plezier met zijn nieuwe baan!